Bemutatkozás

Gyerekkorom óta régiségek közelében élek: nagymamám a panziójából származó bevételét régiségekbe fektette, ott ismertem és szerettem meg a régi holmikat, antik bútorokat, festményeket, ezüsttárgyakat, arany ékszereket, és akkor döntöttem el, hivatásszerűen ezekkel akarok foglalkozni. 2000-ben nyitottam meg régiségkereskedésemet Óbudán, a Zápor utcában. A kis boltot nagyon szerettük, de tudomásul kellett vennünk, hogy egy ilyen kis alapterületű üzlettel nem tudunk versenyképesen a piacon maradni. 2014 év végén társaimmal egy új, 300 négyzetméteres, minden igényt kielégítő bemutatóterembe költöztünk, amely tudomásunk szerint nem csak Óbuda, hanem az egész budai oldal legnagyobb ilyen jellegű kereskedelmi egysége.

 

Hogyan tudja eladni régiségét?

 

Személyes átvétel: ha nyitvatartási időben elhozza üzletünkbe régiségét, és az profilunkba vág, azonnal, készpénzért megvásároljuk.

Kiszállás: nagyobb méretű vagy mennyiségű régiségek, teljes hagyatékok felméréséhez házhoz megyünk, hétvégén és ünnepnap is. A régiségekért azonnal, helyben, készpénzben fizetünk. Trükkök és kellemetlen meglepetések nélkül értékesítheti értékeit, hagyatékát.

A telefonon kapott információk vagy az e-mailben küldött képek nagyon sokat segítenek az felmérésben, de a tárgyak pontos értékének, eredetiségének felelősségteljes felméréséhez elengedhetetlen a közvetlen vizsgálat!